Nyheder

Ændring af dato for generalforsamling 2019

Dato for generalforsamling i Fæstbondeforeningen på Herregården Odden er ændret til lørdag den 25. maj 2019.

Mvh. bestyrelsen

____________________________________________________________

MAD+KUNST+MUSIK 2018

Den 18/7, 1/8 og 15/8 var der i alt 105 gæster ved MAD+KUNST+MUSIK arrangementerne. Det er 4. år, og det var igen en stor oplevelse for både gæster og for de fæstebønder der på skift står for arrangementet. Gæsterne har givet udtryk for, at det fuldt ud lever op til forventningerne, og som fæstebønder hører og ser vi at gæsterne er interesserede i at høre om Oddens historie, at se Willumsens skitsesamling og nyde maden og musikken. Det er noget helt særligt at sidde ved smukt pyntede borde i flygel- og gyldenlæderstuen mellem Willumsens kunst. Vi har haft 4 forskellige fortællere nemlig Jakob Kofoed, Peter Duetoft, Jette Nedergaard og Svend Lilleheden. Vi har haft 3 gode bands til at spille den sidste time i hestestalden: Midt i ugen, Bastard Blues Band og Coffee Break. Hverken fortællerne eller bands har fået honorar. De har fået mad og lidt at drikke. Vi er dem alle meget taknemmelige. Igen overgik Landkøkkenet Mygdal sig selv ved servering af 3 lækre menuer, og igen fik vi god behandling ved indkøb af drikkevarer i Dagli’ Brugsen Bjergby. Overskuddet ved de 3 arrangementer vil bliver omkring 16.000 kr., som vil blive brugt til donationer i form af bl.a. ny kunst til Willumsen-samlingen. Tak til alle deltagende fæstebønder for fortræffelig indsats.

Mad+Kunst+Musik

_____________________________________________________________

Dato for generalforsamling 2019

Fæstebondebestyrelsen kan allerede nu oplyse, at der afholdes generalforsamling i Fæstebondeforeningen på Herregården Odden den 27.april 2019.

__________________________________________________

Dato for generalforsamling 2018

Fæstebondebestyrelsen kan oplyse, at der afholdes generalforsamling i Fæstebondeforeningen på Herregården Odden den 21.april 2018.