Nyheder

2024

 Generalforsamling 2024

Generalforsamling i fæstebondeforeningen på Herregården Odden afholdes

lørdag den 25. maj 2024 kl. 13.

Tilmelding nødvendig på telefon 30497420 (sms) senest den . maj.

Med Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

2023

Det blev en rigtig festlig og hyggelig aften i hestestalden med Fairy Hills den 11. september. Hestestalden var fyldt op med glade gæster, og der blev sunget med og klappet i takt. De tre musikere gjorde det så godt, og var helt klart meget populære. Vi glæder os til at se og høre dem igen næste år.

 

To meget vellykkede MAD+KUNST+MUSIK arrangementer blev gennemført den 23. og 30. august på Herregården Odden. Der var fuldt hus med 38 gæster hver gang.

Der var god mad fra Martin Kok, Sindal, dejlig vin fra Dagli’Brugsen Bjergby, fine glas og duge fra Kærholm Teltudlejning i Snevre, og fantastiske fæstebønder der stillede an, serverede og ryddede op til slut.

De to bands, Coffee Break og Irsk Kaffe, gjorde det så godt, og det samme gjorde Svend Lilleheden og Jakob Kofoed, som fortalte om Oddens historie og Willumsen-samlingen.

Tak til alle, inklusiv gæsterne, for god opbakning.

 

 

MAD+KUNST+MUSIK 2023

Inviter gode venner eller familien til en hel speciel aften på Herregården Odden i Mygdal ved Hjørring.

 

En dejlig sommeraften i borggården på Herregården Odden

Kielgasterne spillede tirsdag den 20. juni i borggården på Odden. I år var vejret perfekt. Hvor vi sidste år var nødt til at trække ind i hestestalden, kunne vi i år sidde ude hele aftenen med kun en let trøje på. Sol og kun lidt vind. Der kom rigtig mange gæster. Vi var i alt samlet 62 i borggården.

Kielgasterne sang og spillede sømandsviser, irsk folkemusik, gode gamle danske slagere, og i år havde de lavet et lille sanghæfte, så vi bedre kunne synge med. Traditionen tro gav Kaj en sjov kommentar og en god historie imellem numrene.

Der var mulighed for at forsyne sig med øl, vand, rose og rødvin fra vores gode Dagli’Brugs i Bjergby.

Fæstebondeforeningen er meget glad for den store opbakning. Gæsterne kom fra nær og fjern, og selv cykelklubben fra Tværsted lagde ruten forbi denne aften, selv om det ikke var deres cykeldag.

Overskuddet fra denne dejlige aften går ubeskåret til støtte for Willumsen-samlingen på Herregården Odden.

Generalforsamling 2023

Generalforsamling i fæstebondeforeningen på Herregården Odden afholdes

lørdag den 15. april 2023 kl. 13.

Tilmelding nødvendig på telefon 30497420 (sms) senest den 10. april.

Med Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Nyheder fra 2022

Fairy Hills på Odden den 7. september 2022

Det blev en rigtig dejlig onsdag aften hvor Fairy Hills spillede irsk folkemusik i Hestestalden. Vi var lige ved at blive nervøse for, at vi måtte afvise gæster pga pladsmangel, men der blev plads til os alle 91. Der blev sunget med, klappet og grinet af Kaj’s morsomme historier. Heldigvis havde folk også lyst til en øl eller et glas vin. Baren blev ikke helt tømt, men der var ikke meget, vi skulle bringe tilbage til Dagli’Brugsen i Bjergby.

Tak til alle jer fremmødte for at støtte Willumsen-samlingen og bidrage til en festlig aften.

På vegne af Fæstebondeforeningen

Kjeld, Grethe, Ulrik og Agnes

 

 


MAD+KUNST+MUSIK 2022

De 3 sommerarrangementer er blevet afholdt med stor succes. I alt 102 gæster har deltaget. 7-10 fæstebønder var hver aften arrangører og stod for borddækning, servering, opvask og oprydning.  De 3 fortællere og omvisere var: Fritz Tandrup, Jakob Kofoed og Svend Lilleheden, som ydede et stort bidrag til aftenens kulturelle del. Vi var heldige at have dejligt vejr hver aften. Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne.

Tak til alle musikerne for god musik, til Martin Kok for dejligt mad, til Dagli’Brugsen i Bjergby for levering af god vin, for leje af glas hos Kærholm Teltudlejning og for leje af duge hos Bettina, Sindal Hotel. OG kæmpe tak til alle I fæstebønder som bakker op om disse 3 arrangementer og bruger en aften eller 3 herpå.

Mad+Kunst+Musik


Kielkasterne

 

 

 

 

Generalforsamling 2022

.         

41 fæstebønder deltog den 9. april i Fæstebondeforeningens generalforsamling på Herregården Odden. Dagen startede med flot musikalsk indslag fra 3 unge mænd: Bertram, Jakob og Marcus fra Hjørring Musiske Skoles talentklasse.

Herefter blev der serveret frikadeller og kartoffelsalat med tilbehør. Det var muligt at få plads til alle i Gyldenlæderstuen og Flygelstuen.

Generalforsamlingen blev afholdt i god ro og orden og styret af Poul Jelsager. Efter formandens beretning ved Agnes Pilgaard, blev årsrapporten fremlagt af kasserer Peter Smidstrup. Begge dele godkendt af forsamlingen.

Der ændres ikke på fæstebondebidraget, som fortsat vil blive på 250 kr. årligt.

Der var stor udskiftning i bestyrelsen i år.

Følgende udtrådte af bestyrelsen: Peter Smidstrup, Jette Nedergaard og Hanne Frost samt suppleanter Jens Holt Andersen og Kristoffer Vinter Olesen.

Til bestyrelsen blev valgt: Peder Flansmose, Grethe Nielsen, Anna Marie Bram Winther samt suppleant Kjeld Christensen.

Gerda Rump Christensen og Agnes Pilgaard og suppleant Alfred Jokumsen fortsætter. Et stort tak til de afgående medlemmer af bestyrelsen.

Donationen til Fonden fra Fæstebondeforeningen i 2021 blev overrakt af Agnes Pilgaard til formand fra Fondsbestyrelsen Morten Petersen. Morten fortalte om værket ”Fløjtespil for rokoko dame” (1984).

En ny variant af Odden-lagkagen blev nydt til kaffen og herunder fortalte Morten Petersen, om hvad der sker på Odden og paner om nye tiltag. Morten Petersen udtrykte stor glæde over fæstebøndernes opbakning.

En dejlig og positiv dag. Tak til alle fremmødte.

 


Generalforsamling 2022

Dato for generalforsamling i Fæstbondeforeningen på Herregården Odden er

lørdag den 9. april kl.13. Tilmelding nødvendig på telefon 30497420 (sms) senest 1. april.

Mvh. bestyrelsen